Quantcast

Els nou famosos que cuinaran en MASTERCHEF Celebrity

-

1
No és fàcil cuinar. Menys encara fer-ho al nivell d'un xef. I encara menys encara si has de co

No és fàcil cuinar. Menys encara fer-ho al nivell d'un xef. I encara menys encara si has de convèncer un jurat tan dur i exigent com el de MASTERCHEF. Per primera vegada veurem en aquesta dura tessitura a nou dels nostres famosos patris, que s'atreviran a enfrontar-se als fogons i delectar-nos amb les seves receptes. Després d'un càsting especial TVE ha presentat ja als nou concursants, grans figures que procedeixen del món del cinema, la televisió, ¡i fins al toreig! Sabem que ja han començat a gravar. Loles León: La passió de l'actriu per la cuina no és una cosa nova. Loles León, a més de 'noia Almodóvar', és una experta en fogons. Disposa d'un programa al Canal Cuina, un canal de Youtube que es diu 'Cuinant amb Loles' i fins a un llibre de receptes. ¿La seva especialitat? Els plats ràpids, baratets i, per descomptat, saborosos.

Atrás