Quantcast

Una dona es troba a 40 granotes al lavabo de casa

Una dona australiana s'ha pegat un bon ensurt en arribar a casa de l'estat de Nova Gal·les després d'haver estat evacuada per inundacions. En entrar a casa, va ser revisant un a un tots els llocs del seu habitatge, fins que va arribar a la cambra de bany i es va dur la impactant i desagradable sorpresa de trobar-se a una gran quantitat de granotes al lavabo.

Un total de 40 granotes verdes s'havien apoderat de la tassa del vàter després de les inundacions en aquesta zona d'Austràlia. La inundació va provocar que aquesta quarantena de granotes arribés fins aquí, ja que molt a prop està situat un rierol que desemboca a una claveguera. Les granotes, en ser animals amfibis, no poden viure tota l'estona sota l'aigua, per la qual cosa es van refugiar al lavabo d'aquesta casa.

La dona propietària de la casa no ha volgut revelar la seva identitat, però la notícia va traspassar fronteres quan la seva filla va treure una foto i la va publicar en les xarxes socials . Un total de 10.000 visites va rebre en les primeres hores, ja que era una cosa bastant curiós i impactant.