Quantcast

Un vídeo mostra l'armari secret amb les pitjors intimitats de Michael Jackson

Ja han passat pràcticament 7 anys des que Michael Jackson fos notícia mundial a causa de la seva mort. Ja és prou temps des que el catalogat per molta gent com 'Rei del Pop' va morir, però el músic segueix sent notícia cada no gaire temps. I en 2016 ha sortit a llum una de les seves intimitats.

Es tracta d'un armari secret de què disposava a casa seva, que estava tancat amb ni més ni menys que 3 cadenats. A l'armari s'han pogut veure imatges que Michael Jackson guardava des de l'any 2003. Segons informa The Daily Mail o Radar Onile , una gran quantitat de vídeos i imatges de pornografia infantil es trobaven en aquest misteriós calaix.

Es parla d'uns presumptes abusos sexuals del cantant, i d'un gust molt peculiar, ja que els vídeos estan plens de joves i adolescents nus. També es van trobar vídeos de tortures a nens i adults nus. En el seu moment el mort cantant va pagar prop de 200 milions de dòlars per mantenir en silenci que ha passat.

El vídeo [que es pot veure aquí ] mostra la casa de Michael al complet. El dormitori, cuina, sala de jocs, i moltíssims adorns que es podien trobar. També desenes de gravacions de vídeo i molts discos durs d'ordinadors.