Quantcast

Florentino Pérez, enamorat d'una cambrera francesa de 38 anys?

Florentino Pérez va patir un dur cop al any 2012 quan la seva dona, Pitina, va morir tràgicament a causa d'una malaltia. Quatre anys més tard, amb el seu record molt present, el president del Reial Madrid hauria passat pàgina i estaria mantenint una relació sentimental amb Françoise, una jove francesa de 38 anys que coneix des de fa temps.

Segons ha publicat 'Vanitatis', Florentino, de 69 anys, i Françoise tenien una relació cordial quan aquesta treballava com a cambrera a bord del seu iot, el Pitina II. Aquesta informació assegura que els llaços entre tots dos s'han estret i que se'ls ha vist junts en diverses travessies en alta mar i en actes públics des de començaments d'any.

Françoise va compartir amb el propi Florentino , segons la pròpia web, un dels moments més especials de la temporada: la final de Milà on el Reial Madrid va guanyar l'Onzena. Allà, van sopar junts en diversos restaurants de la ciutat, a més d'altres ciutats com Palma de Mallorca o París, viatges que han fet junts en els últims mesos.

No és la primera dona que s'han relacionat Florentino Pérez des de la mort de Maria Àngels Sandoval, Pitina. A l'màxim mandatari del Reial Madrid li van arribar a relacionar amb Isabel Preysler fa només un parell d'anys.