Quantcast

Cinc dies d'arrest domiciliari per "enviar a la merda" per WhatsApp a la seva parella

El portal 'Granada Digital' ha publicat la detenció diumenge passat d'un veí d'Armilla que va ser denunciat per la seva parella d'una sèrie de delictes. El jutge va determinar que només un d'ells havia estat provats: una conversa per WhatsApp en què li havia escrit la frase "ves a la merda".

La denunciant va respondre amb un subtil "A la merda et vas tu" (utilitzant el famós icona de la caca), cosa que el jutjat de violència sobre la dona número 1 de Granada ha decidit decretar un delicte lleu d'injúries en l'àmbit familiar a l'home amb una pena de cinc dies d'arrest domiciliari.

Després de la denúncia, la Policia ser va presentar a casa del denunciat, al qual es van portar detingut i que va estar durant diverses hores al calabós. A més d'aquesta situació, l'home haurà de pagar les costes processals.