Quantcast

Bertín ataca Buenafuente per les seves paròdies: "És un miserable"

Bertín Osborne no s'ha pres gens bé les paròdies que s'han fet a 'Late Motiv', programa que presenta a # 0 Andreu Buenafuente , en què entrevistava personalitats com Adolf Hitler, Nicolás Maduro o Kim Jong-un.

El presentador de 'la teva casa és la meva' ha concedit una entrevista al diari 'El Correo' on ha atacat durament Buenafuente < / strong> per "agafar un tros d'entrevista que em van fer, ho han extret i no és el que vaig dir".

"és un absolut miserable per haver fet això (.. .) Probablement sigui l'única cosa en 25 anys que m'ha encès " , assegura Bertín, qui aclareix que va assenyalar que" el pitjor monstre del segle passat havia estat Hitler i que l'interessant hagués estat una entrevista amb ell per veure que tenia al cap ".

En aquesta entrevista, el cantant assegura que la paròdia que va emetre 'Late Motiv' no era la que volien fer. que sembla, la persona que anava a imitar Bertín es va negar perquè es "havia de posar a la cuina de casa meva tirant ninots a un forn i dient:" sóc aquí, passant l'estona ".

davant les crítiques rebudes, Bertín ha apuntat que "em donen exactament igual" encara que aclareix que "una cosa és això i una altra el que t'acabo d'explicar".