Quantcast

La versió electoral del 'Maria Cristina em vol governar' arrasa a Internet

El grup de teatre de Tenerife Abubukaka ha causat un gran enrenou a les xarxes socials amb la seva versió electoral de la famosa cançó cubana 'Maria Cristina em vol governar' .

El tema està interpretat per quatre nois que, amb els seus instruments en un saló, amenitzen aquest graciós dard cap als principals candidats a la presidència del govern.

La lletra comença amb el líder de Ciutadans, sobre Albert Rivera diuen que "parla de canvi i jo crec que menteix, doncs sé que donaria suport a un govern del PP" . A Pedro Sánchez l'acusen de "ser més del mateix" , encara que sigui molt "guapo".

El tercer al que fan referència és el líder de Units Podem. " Pablo Iglesias em vol governar, un radical acusat d'chavista, socialdemòcrata, vermell, comunista" .

Finalment, arriba Mariano Rajoy . "Al meu Mariano em vol governar i jo ho endollo al corrent ja que és un plasma el futur president" . Encara que també fan al·lusions a frases tan cèlebres com "són els veïns els que trien l'alcalde i és l'alcalde el que tria els veïns de l'alcalde" .