Quantcast

Inés Acostades es casa amb l'independentista Xavi Cima

Després de la cita electoral del proper 26-J, Inés Acostades , portaveu de Ciutadans al Parlament de Catalunya, té una data marcada en el calendari aquest estiu. Segons assegura 'El Espanyol', el proper 1 d'agost, Acostades es casarà amb la seva parella, l'independentista Xavier Cima , exdiputat de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC).

La parella, que manté una relació des de l'any 2012, no ha volgut concretar a 'l'Español' el lloc on tindrà lloc la cerimònia encara que sembla factible que es faci a Jerez de la Frontera, on resideix la família de Acostades. "El porten a súper secret (…) Podria ser aquí a Catalunya tot i que la família d'ella té molt de pes " , apunta una font pròxima als nuvis.

Pel que sembla, segons les informacions publicades, Acostades i Cim porten un temps planejant el seu enllaç encara que uns supòsits problemes de salut d'una persona propera a ella haurien retardat la celebració. Ara, un cop solucionats, els polítics haurien optat per reprendre els preparatius del seu casament.

La relació entre Inés Acostades i Xavier Cima es va enfortir quan es van traslladar a viure a Barcelona. El que més va notar aquest canvi va ser el polític convergent, que va haver de deixar de ser tercer tinent d'alcalde de l'ajuntament de Ripoll, càrrec que ostentava fins al passat mes d'abril.

Tot i que 'El Espanyol' assegura que l'enllaç tindrà lloc, ni Xavi Cima ni Acostades han confirmat la seva relació, cosa que ha sorprès a molts per les seves idees polítiques complementi oposades.