Quantcast

El Mundo Today tanca la web sobre Rajoy després de l'amenaça del Partit Popular

El Partit Popular va amenaçar aquest dimarts amb demandar 'El Mundo Today' si no tancava la web satírica rajoypresidente.es.

El partit de Mariano Rajoy s'emparava en què estaven "obligats a iniciar totes les accions legals fossin necessàries per defensar els seus interessos".

Davant d'aquesta amenaça, el portal es va veure obligat a tancar el domini, però a causa del enrenou causat, el van deixar obert uns comptes hores més davant l'onada de nous usuaris curiosos.

Aquesta pàgina web sobre Rajoy recollia algunes de les frases més cèlebres del president en funcions, així com un fals comptador dels nadons als quals havia besat (entre els quals es trobava Íñigo Errejón) i una llista amb les presons espanyoles en les quals hi havia polítics del PP.

Segons ha explicat Xavi Puig a Hipertextual.com "és bonic que un web sigui tancada perquè el partit del govern l'ha amenaçat. Té fins a cert morbo. La gent la recordarà i quedaran per al record els articles de mitjans nacionals que la glossaven ".

Però els populars no són els únics que tenen una pàgina web satírica. Després d'ells, li va arribar el torn a Ciutadans i Units Podem . La d'PSOE no trigarà a crear-se. Ells encara no s'han queixat.

De fet, Esquerra Unida s'ha mofat del burofax enviat pel Partit Popular i ha llançat un fals comunicat a través de les seves xarxes socials en què es mostren "indignats" davant la pàgina satírica que hi ha sobre ells.

Aquí va el nostre burofax a El Mundo Today ( @elmundotoday ) per publicar la web https://t.co/dNGFPCQ5O6 . Es van a cagar. pic.twitter.com/7MaAae6olQ

Esquerra Unida (@iunida) 21 juny 2016