Quantcast

Investiguen el 'Gran Hermano' britànic per emetre sexe sense censura

Darrerament el 'Gran Hermano' de Regne Unit no para d'acumular polèmiques. Si fa uns dies vivia la fulminant expulsió de l'ex campió de kickboxing Andrew Tate després que es filtrés un vídeo en el que castigava a la seva exnòvia amb un cinturó, ara el programa està sent investigat per emetre imatges de sexe sense censura.

L'organisme regulador britànic Ofcom ha estat qui ha posat en marxa la investigació al reality, després que fa uns dies Channel 5 emetés una seqüència de sexe explícit sense cap censura.

A les polèmiques imatges es podia veure a Marc Pierre White Jr amb la mà a les calces de la model Laura Carter , per després aixecar-li el top i demanar-li que li s'ofegués amb el seu cinturó.

Les imatges han estat molt polèmiques ja que són les més explicites que han mostrat en les 16 edicions emeses fins ara. A més, l'escàndol ha estat molt més gran ja que el protagonista estava compromès abans d'entrar al reality.