Quantcast

Sara Carbonero parla de la "tristesa" de Martín des que va néixer Lucas

Des de l'arribada al món del petit Lucas , la vida de la família Casillas Carbonero ha canviat molt. La parella està feliç pel naixement del seu segon fill, però no tot està sent fàcil ….

Per començar, Iker Casillas va haver de marxar a França tot just dos dies després pels seus compromisos amb la Selecció espanyola, i és Sara Carbonero la que s'ha quedat a càrrec dels dos petits tractant d'adaptar-se a la nova situació.

No obstant això, sembla que al que més li està costant assumir el naixement de Lluc és a Martín . Quan van arribar de l'hospital, "va estar uns 15 minuts enganxat al cabàs sense separar-se, només mirant al seu germà. Llavors vaig pensar que el més difícil estava fet i que Martín havia encaixat molt bé això de tenir un germanet. Quina equivocada estava ! ", explica la periodista al seu bloc.

" M'havien parlat del tema, d'aquests arravataments incontrolats que de vegades acaben en pessics al nadó, però ningú m'havia explicat que d'un dia per l'altre, al meu fill li canviaria el caràcter radicalment . No m'havien parlat de la seva tristesa ", explica Carbonero.

" Martín estava trist, fins al punt que em demanava anar al bressol d'hora i es quedava allà només mirant al sostre, pensatiu. No volia saber res de ningú . Aquesta escena em trencava el cor. Pot sonar exagerat però tot i estar immensament feliç amb l'arribada del nadó, un sentiment de culpabilitat em rondava, per no poder dedicar-li ia tot el temps al seu germà gran ", escriu sobre com se sentia Martín amb un membre més a la família.

Sara Carbonero ha fet tot el possible perquè el seu fill gran s'adapti a la nova situació familiar, i tracta de implicar-lo en algunes de les tasques del cura de Lluc < / strong>. Per exemple, li ha ensenyat com se li banya o com se li canvien els bolquers, i sembla que l'actitud de Martín està començant a canviar.

"Ara res més despertar-busca a Lucas per tota la casa, quan plora li dóna petons al cap i li pregunta què li passa. Tot i així, no em puc despistar un segon perquè contínuament volen per la casa joguines i ninots que van directes al bebè ", explica Sara.