Quantcast

Una empresa xinesa castiga els treballadors poc productius

Les pràctiques d'algunes empreses xineses són capaços d'indignar a mig món. Si fa poc coneixíem que en una del país asiàtic obligava als seus empleats a posar-se bolquers per evitar 'perdre el temps' anant al bany, una altra es dedica a assotar als treballadors que suposadament no han fet bé la seva feina.

Sembla ser que és l'última moda en Xina i consisteix en clavar flagells als que consideren que no treballen prou davant de la resta de plantilla, com si fos un advertiment a la resta. La humiliació a la que els sotmeten és tal que les xarxes socials s'han bolcat per denunciar-ho.

L'empresa creu que amb aquesta pràctica aconseguirà que els seus empleats treballin més i rendeixin molt millor, encara que segurament sigui tot el contrari. El vídeo no deixa cap dubte, és terrible.