Quantcast

Un home esquartera a una dona a Vitòria i llança les seves restes al riu

L'Ertzaintza ha procedit a la detenció d'un home que va arribar a una comissaria de Vitòria confessant que havia assassinat i esquarterat a una dona de 60 anys. Segons asseguren les primeres investigacions, l'individu va llançar els restes de la morta al riu Zadorra, que creua la ciutat.

Segons apunta la Policia basca, que va iniciar immediatament una investigació per aclarir el que ha passat, la relació entre el presumpte assassí i la morta era d'amistat però < strong> no tenien cap vincle sentimental. El detingut tenia antecedents per tràfic de drogues i problemes socials.

Les tasques de recerca en les aigües del riu Zadorra, un riu no gaire profund, s'han intensificat amb l'operatiu iniciat per diversos bussos. Al seu torn, l'Ertzaintza es va presentar a la casa del presumpte homicida en el Casc Vell de Vitòria, on van trobar restes de sang de la morta.