Quantcast

José Luis Moreno: “Loles León me pidió un aumento y se tuvo que caer por la ventana”

La mort de Colom a ' Aquí no hi ha qui visqui ' pot ser que hagi estat una de les més memorables i polèmiques del món de la televisió. El personatge que interpretava Loles León estava tendint tranquil·lament la roba, discutint amb la seva veïna 'l'herbes', quan va caure i va quedar en coma. La seva sortida de la sèrie va ser d'allò més sonada, sobretot perquè des de sempre es va parlar sobre les seves discrepàncies amb José Luis Moreno .

El productor de la sèrie li va explicar ahir els motius pels va haver d'acomiadar a l'actriu d'aquesta forma que va quedar tan marcada a la retina dels espanyols. "Quan Loles entrava en plató era una princesa, no hi havia ningú més professional, ara sortia i tot era dolent, va armar un rebombori … Un dia em va dir que volia cobrar el mateix que Resines perquè les seves carreres anaven paral·leles, però Resines no estava en la nostra sèrie. I es va haver de caure per la finestra ", va aclarir sense embuts Moreno .

El ventríloc va parlar també de la seva dura adolescència de lluita contra l'anorèxia i, per descomptat, sobre l'assalt a casa fa uns anys. "Vaig pensar que van ser tres minuts, però van ser 17. Això sí, això no ha impedit que visqués amb por, ni abandonés la casa" , li va explicar a Bertín Osborne .