Quantcast

Els Pallars, 21 de juny 2016: TRET DE SORTIDA A LES ACTIVITATS DEL 25è DANSÀNEU

Aquest dimarts al matí les Valls d’Àneu s’han omplert de música i dansa amb l’inici de les activitats formatives del vint-i cinquè Dansàneu, precisament per celebrar l’aniversari s’ha creat la producció Esvorell que aquest matí s’estava assajant.

Des del canvi de format l’any passat quan es va transformar amb el Mercat Festiu de les Cultures del Pirineu, les activitats formatives no requereixen inscripció prèvia, tot i que els cursos musicals ja compten amb més de 60 inscrits.

Enguany el Dansàneu compta fins al 26 de juny amb més de trenta activitats diverses entre espectacles, formació, presentacions de llibres i dos grans cercaviles participatives repartides entre 8 localitats pallareses. La idea és promoure dansa i música barrejant la tradició i la modernitat però també maridant-ho amb el territori, amb la seva artesania, gastronomia i cultura en general.

Parlen al vídeo: RUT MARTÍNEZ, Directora Dansàneu – ADRIÀ GRANDIA, coordinació formació musical.