Quantcast

La Cerdanya, 21 de juny 2016: FONTANALS PROJECTA UNA SALA DE LECTURA

El municipi de Fontanals de Cerdanya tindrà ben aviat un nou local polivalent amb una sala de lectura, que s’ubicarà als antics habitatges que hi ha a tocar de l’edifici consistorial, un espai que actualment està en desús. El projecte, que es va aprovar el mes passat, consisteix en remodelar tot l’interior de l’edifici, d’uns 70 metres quadrats útils, i convertir-lo en una zona de lectura per a infants i adults. A més, també hi haurà ordinadors amb connexió a internet.

Els veïns també podran utilitzar el nou espai per a reunions i xerrades.

El projecte també preveu una obertura a la paret sud de l’edifici per donar accés a la zona enjardinada del costat. D’aquesta manera, els futurs usuaris de la sala de lectura podran llegir llibres i premsa a la fresca. El cost total de l’actuació és de 110.00 euros i el consistori espera comptar amb una subvenció dels fons europeus FEDER que ha sol·licitat aquest mateix mes. Es preveu que les obres puguin començar al setembre i el nou equipament municipal obri les seves portes a finals d’any.

Parlen al vídeo: RAMON CHIA, ALCALDE DE FONTANALS