Quantcast

La Cerdanya, 21 de juny 2016: 60 EQUIPS PARTICIPARAN A LA CERDANYA CUP

Fins a 60 equips i 1000 jugadors participaran, del 24 al 26 de juny, a la 16a edició de la Cerdanya Cup, que se celebra a Puigcerdà, Alp, Bellver, Llívia, La Guingueta d’Ix i Oceja, aquestes darreres localitats seran seus de la competició per primer cop. El torneig, organitzat per l’Associació Esportiva de Futbol en Marxa, comptarà amb equips de Catalunya, França, Andorra, Andalusia o les Illes Canàries i, fins i tot, del Brasil, que competiran en categories aleví, infantil, cadet, juvenil i, enguany, s’afegeix la categoria benjamí. Els impulsors de la Cerdanya Cup han volgut remarcar l’esforç que suposa organitzar un esdeveniment d’aquestes característiques i han destacat l’alta ocupació hotelera que registrarà la comarca durant els dies del torneig.

En aquesta ocasió, la competició estarà apadrinada per l'Organització Catalana de Trasplantaments (OCATT). La responsable de l'àrea de promoció, Roser Vallès, ha aprofitat l'acte per recordar que Catalunya és líder en trasplantaments però que el ritme de donacions encara es troba lluny dels objectius. Vallès també ha volgut destacar la importància de promoure la solidaritat i l’esforç entre els joves esportistes i ha explicat que el primer ambaixador de l’OCATT és l'exfutbolista del FC Barcelona, Éric Abidal.

L’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, ha agraït l’esforç que estan portant a terme els sis municipis que acolliran la Cerdanya Cup. Per la seva banda el batlle de Llívia, Elies Nova, i la regidora de La Guingueta d’Ix, Neus Garcia, s’han mostrat satisfets de poder rebre els jugadors en els seus municipis i han remarcat la necessitat de treballar conjuntament per organitzar esdeveniments d’aquest tipus.

Parlen al vídeo: MANUEL ÁNGEL ROMERO, ORGANITZADOR – ROSER VALLÈS, RESPONSABLE ÀREA PROMOCIÓ OCATT