Quantcast

Cher, a punt de morir per un virus que va contreure en els 80

A-Car li queden pocs mesos de vida. Almenys això és el que assegura Paris Match . La reconeguda revista francesa publica que, després de consultar fonts pròximes al seu entorn, Cher està vivint els seus últims mesos de vida a causa d' un virus que va contraure en els anys 80 .

Aquest virus és Epstein-Barr , una malaltia que ha portat a la cantant a patir des de fa tres dècades mononucleosi aguda infecciosa . Molts mitjans apunten que aquesta situació s'ha agreujat a causa d'un problema renal.

Segons aquesta publicació, l'artista sembla que ho està portant de la millor manera possible i està realitzant un testament per dividir la seva fortuna valorada en 350 milions de dòlars .

Tot apunta que els diners els repartirà entre aquelles persones que l'han acompanyat en els últims anys, tot i que hi ha part que el destinarà a finançar projectes socials.

de moment, la cantant no s'ha pronunciat referent a això per confirmar ni desmentir la informació. La seva última aparició pública va ser el passat 3 de maig, quan Cher va acudir a una conferència sobre la globalitat de Beverly Hills.