Quantcast

Detenen un home després d'una alerta de bomba en un centre comercial de Brussel·les

Un home ha estat detingut a Brussel·les després d'una alerta de bomba que ha obligat a acordonar l' centre comercial City 2 de la capital belga, una superfície sobre la qual es temia que es cometés un acte terrorista.

Les forces de seguretat han tallat la circulació pel bulevard del Jardí Botànic i han cancel·lat el servei de metro a la zona.

Segons la cadena RTL, una trucada telefònica realitzada sobre les 06.00 hora local va posar en alerta els serveis d'emergència.

El primer ministre belga, Charles Michel , ha cancel·lat la intervenció que tenia prevista per al matí d'aquest dimarts en directe per a la cadena RTL a causa de l'alerta i la detenció del sospitós baix possible tinença d'explosius. El seu portaveu ha anunciat que Michel es dirigeix ??cap al centre de crisi del país.

Després de la gran operació antiterrorista de dissabte passat que va permetre evitar un atemptat suposadament imminent, Bèlgica viu moments de tensió.