Quantcast

Visita oficial del ministre d'Afers Exteriors de Xipre, Ioannis Kasoulides

El cap de Govern, Antoni Marti' ha rebut aquesta tarda la visita oficial del ministre d’Afers Exteriors de Xipre, Ioannis Kasoulides, qui ha signat el llibre d’honor. Marti' i el ministre xipriota han conversat al voltant de la transformacio' d’ambdo's pai'sos pel que fa els seus processos de reforma fiscal i d’obertura econo'mica.
El ministre d’Afers Exteriors, Gilbert Saboya, s’ha trobat tambe' amb el seu homo'leg a Xipre. La reunio' ha servit per fer un repa's tant dels temes bilaterals en curs com de l’actualitat internacional. Kasoulides s’ha mostrat interessat per l’agenda de negociacions amb Europa. Precisament va ser sota la preside'ncia xipriota del Consell de la Unio' Europea quan Andorra va impulsar les primeres converses per iniciar el proce's d’acostament amb la UE. Durant la trobada, Saboya i Kasoulides han acordat establir contactes i sine'rgies de treball en l’a'mbit de la diversificacio' econo'mica