Quantcast

AM.- Una vuitantena de padrins participen en la cloenda d'activitats de les Cases Pairals d'Andorra la Vella

Provar totes les activitats que ofereixen, de l’octubre al juny, les Cases Pairals d’Andorra la Vella en un mateix dia. Això és el que han pogut fer els vuitanta padrins que aquest dimarts al matí s’han reunit a la plaça Lídia Armengol per celebrar la festa de cloenda de les activitats de les Cases Pairals de la Capital. En total, els padrins han pogut praticar 13 activitats diferents, que s’han dividit en tres blocs, un de mental, un de creatiu i un de físic. En aquest sentit, la consellera de Social del Comú d’Andorra la Vella, Ester Vilarrubla, que ha fet una visita per totes les activitats -ioga, tallers de pintura i cant coral, classes de gimnàstica…-, ha celebrat que “després de dos anys sense fer-la, avui recuperem la cloenda d’activitats i, a més, ho fem a petició dels mateixos usuaris”. “Hem pensat que es podia organitzar, que era una bona iniciativa i una bona forma de cloure el curs”, ha amdès.

Tot i que de cara a l’estiu es canvia el programa i no es compta amb acivitats programades setmanalment amb un horari fix, Vilarrubla ha explicat que “durant l’estiu també hi ha una àmplia oferta d’activitats com ara les sortides a la muntanya, els tallers d’informàtica amb tauletes o les tertúlies que oferim els consellers per resoldre dubtes als padrins”. La jornada ha posat el punt final a les 12.30 hores amb una 'master class' de gimnàstica conjunta.