Quantcast

Rajoy creu que Podem podria guanyar si es divideix el vot moderat

Mariano Rajoy ha reconegut aquest dilluns que Units Podem podria guanyar les eleccions del 26-J . Així ho ha assegurat aquest dilluns en un míting al qual ha acudit a Màlaga.

El líder del PP ha insistit que cal que el vot moderat s'agrupi al voltant de el seu partit , ja que si no Units Podem podria guanyar les eleccions. "Les enquestes coincideixen que Podem és segon perquè ha aconseguit unir-se amb IU i altres partits i, per tant, la clau per guanyar a Podem és que tot el vot moderat, assenyat i equilibrat de tot Espanya s'uneixi al voltant del primer partit ", ha assegurat.

Segons Rajoy, aquesta seria la clau per guanyar les eleccions a la coalició dels partits de Pablo Iglesias i Alberto Garzón, que se situa com a segona les enquestes. Per això, el president del Govern en funcions ha advertit que si es divideixen els vots entre el seu partit i Ciutadans, el que es veuria beneficiat seria el "radicalisme".

"el que hem de dir-li a tothom, perquè és la veritat, és que la unió fa la força i aquesta és la clau d'aquí al final de campanya. a l'radicalisme i l'extremisme només li pot aturar una coalició de la gent al voltant del Partit popular ", ha assegurat el líder popular.