Quantcast

Vigilants de seguretat d'un hotel de Magaluf agredeixen una parella britànica

El Dj britànic Alex Henderson i la seva nòvia , Robbie Hofmann, han denunciat que el passat divendres van ser brutalment agredits pels vigilants de seguretat del un hotel de Magaluf en el qual s'allotjaven, segons recull the Mirror.

Tot va començar quan la noia va llançar un got de plàstic d'un dels vigilants a la terrassa de l'hotel. En aquest moment, un dels treballadors de seguretat li va donar una bufetada a Hoffman, i el seu nòvio no va dubtar a intervenir per defensar-la.

En aquest moment, els vigilants i la parella britànica es van embrancar en un forcejament que va ser gravat per alguns dels clients de l'hotel des del balcó. "El noi ja no es movia i els guàrdies li seguien colpejant al cap. Li van deixar ple de blaus" , ha assegurat un testimoni de l'escena.

Va ??ser el Dj qui es va endur la pitjor part de la baralla , i ha compartit a les xarxes una imatge de com li va quedar la cara.