Quantcast

Una óssa ataca una dona a la marató de Nou Mèxic

Un més que imprevist fet va sorprendre a una dona mentre corria la marató de Nou Mèxic. Mentre la carrera s'estava disputant a la Reserva Nacional de Valls Caldera de la ciutat mexicana, un ós va atacar a la corredora .

El Departament de Caça i Pesca de Nou Mèxic defensa que la óssa corria darrere del seu cadell que jugava per la zona, i en aquest moment es va xocar amb la dona, que va ser sorpresa davant d'aquest acte. L'óssa va atacar només per l'instint de protegir el seu petit ós.

La vida de la dona està fora de perill , ja que no va ser ferida en cap part del cos que pogués perillar la seva vida. Només té cops i ferides al cap, el coll i la part superior del cos.

Davant el que ha passat, gran part dels corredors que estaven per la zona van ajudar a la ferida i van estar amb ella fins que va arribar el servei d'emergències. Va ser traslladada ràpidament amb helicòpter fins a un hospital .