Quantcast

Pedro Rodríguez: "No sé si val la pena seguir venint a la selecció"

El jugador canari Pedro Rodríguez, després d'abandonar el FC Barcelona, ??va signar amb el Chelsea, al que en aquest moment entrenava José Mourinho, però no ha quallat una bona temporada. Malgrat tot, Vicente del Bosque ha comptat amb ell en la llista de convocats amb la selecció, tot i que no disposa de molts minuts.

L'atacant del Chelsea Pedro Rodríguez ha sorprès a tots amb unes polèmiques declaracions en plena Eurocopa. Sens dubte donarà molt que parlar. Davant la falta de minuts s'ha rebel·lat. " Tenia altres perspectives quan vaig arribar aquí i no estan sent les que jo desitjava", ha manifestat el canari referint-se a que només ha pogut gaudir de 9 minuts davant la República Txeca en els dos partits que portem de competició. " Assumir aquest paper per a mi és difícil, llavors si ja no veus continuïtat no val la pena seguir venint per fer grup, per estar aquí amb els companys tot i que sóc aquí molt còmode". Segons sembla el futbolista considera injust que no es confiï en ell i es quedi a la banqueta en tantes ocasions.

"Es porta malament, evidentment. Un sempre vol jugar, aportar al màxim. A més, vaig pensar que aquesta Eurocopa podia tenir continuïtat i no està sent així", deia Pere, qui no assumeix la seva suplència. Les declaracions poden semblar fora de lloc i innecessàries. En plena Eurocopa, que un company surti dient alguna cosa així, no és una cosa comuna ni agradable per als companys.

Malgrat la seva mala temporada a Anglaterra va manifestar el següent: " vaig arribar molt bé de forma , sobretot en les primeres setmanes. Vaig estar molt bé, però ja veia que la participació anava a ser diferent, anava a ser poca. Ara, esperant l'oportunitat, però evidentment és molt diferent ".