Quantcast

Miss Gran Bretanya perd la seva corona per tenir sexe en un reality

Zara Holland , l'última model nomenada Miss Gran Bretanya , acaba de perdre la corona que l'acredita com la més guapa del país. Segons publica The Guardian, el motiu ha estat que va mantenir sexe en un 'reality show'.

La jove és una de les participants d'un programa de la cadena ITV2 anomenat 'Love Island' , en el qual s'ha ficat al llit amb Alex Brown, un altre de els concursants.

Els directius del concurs de bellesa han pres aquesta decisió "amb profund pesar" , segons han explicat en un comunicat. No obstant això, han assegurat que en el contracte de Zara Holland havien acordat que podia participar en el 'reality' amb l'única condició que no podia mantenir relacions sexuals.

"La informació que hem rebut d'altres concursants i gent del públic en general és que d'ara endavant no podem promoure a Zara com un model positiu" , han dit. "Entenem que tothom comet errors, però Zara, com a ambaixadora de Miss Gran Bretanya, no va mantenir la responsabilitat que s'esperava del seu títol " , han comentat també en el comunicat.

Zara Holland s'ha vist obligada a abandonar aquest concurs, però no per aquest motiu, sinó per la malaltia de la seva mare.