Quantcast

Els WhatsApp de De Gea a una testimoni: "M'ha dit que vagi a Manchester i em fullets als 5"

Després que 'eldiario.es' tingués accés al sumari en què una testimoni protegida assegurava que De Gea va contractar una trobada sexual gestionat per Torbe per a Iker Muniaín ia diversos missatges de WhatsApp en els quals suposadament es provava la relació entre els futbolistes i l'empresari del porno, la revista 'Interviú' ha publicat en els últims dies nous documents relacionats amb la 'operació Galàxia' i que provarien que el porter i l'extrem si van formar part d'aquestes nits de sexe.

En concret, Interviú ha accedit a nous missatges de WhatsApp que no van ser inclosos en el sumari i que es van enviar una dona (prostituint i exnòvia de Torbe) amb el seu proxeneta i els futbolistes després dels presumptes abusos sexuals de què no hi ha rastre de violència.

Aquesta dona, major d'edat quan es van produir els fets, vol saber de primera mà quant van pagar els futbolistes per aquesta nit amb ella i els seus companys. Per què? Perquè no es fia de Torbe, que no li ha pagat. Què fa ella? Preguntar-li directament a De Gea al 'wasap'.

"Puff, no sé. Bastant, però no me'n recordo. Doncs sí li vam donar pasta, petita. Li vam donar bastant, no me'n recordo quant", responia el jugador de la Selecció. De Gea aclaria que "va ser fa molt", cosa que fa que ella escrigui per WhatsApp que Torbe li havia dit que "eren 1.600 euros" i que els futbolistes li havien de "800 euros" a l'empresari basc.

Una altra de les converses que s'han filtrat mostren com la testimoni assegura que De Gea li va demanar que s'anés a Manchester i que "em fullets als 5", alguna cosa al que Torbe replicava que "necessitava 7 noies per a tots".