Quantcast

Els Pallars, 20 de juny 2016: EN BREU ES PODRÀ VISITAR LA CENTRAL DE TALARN

L’ajuntament de Tremp preveu obrir la part museïtzada de la Central hidroelèctrica de l’embassament de Sant Antoni en breu. La idea és que aquest estiu sigui visitable. El retard respecte la data inicial d’obertura es deu a una ampliació del projecte que s’ha fet gràcies a la cessió de material des d’Endesa.

Això ha suposat diverses gestions per part d’Endesa per a poder cedir el material com a expositiu a banda de l’adequació de l’espai exterior i redefinir el recorregut previst a les visites.

La museïtzació comptarà amb l’exposició itinerant que es va fer per celebrar el centenari de la construcció de les primeres centrals hidroelèctriques al país i que mostra el paper rellevant que va tenir el Pallars en aquesta fita.

L’obertura a les visites de la central hidroelèctrica de Talarn complementa el patrimoni hidroelèctric ja visitable que hi ha dins de la comarca, concretament a la Vall Fosca.

Parlen al vídeo: JOAN UBACH, Alcalde de Tremp