Quantcast

La Cerdanya, 20 de juny 2016: RÈCORD DE PARTICIPANTS A LES TRES NACIONS

La 37a edició de la marxa cicloturista de les Tres Nacions, que s’ha celebrat aquest diumenge, ha batut rècord de participants. Concretament, 980 ciclistes han completat els 140 quilòmetres amb un temps d’entre 4 i 7 hores. Es tracta d’una de les rutes més singulars de l’estat, ja que creua tres fronteres. Això la converteix en una prova molt atractiva pels amants d’aquest esport.

A les vuit del matí, s’ha donat el tret de sortida a la plaça Santa Maria de Puigcerdà i els participants han creuat la vall cerdana fins arribar a la Seu d’Urgell. Des d’allà han pujat fins al Port d’Envalira, a Andorra, a 2400 metres d’alçada. Seguidament han rodat pel coll del Pimorent i finalment han creuat la meta al poliesportiu de Puigcerdà. Una de les principals dificultats amb què s’han trobat els participants ha estat el fred.

Els tres homes més ràpids han estat Louis Chavanes del Sant Juery, Hugo Drechou del Calvisson VTT i Marc Alonso del Sedis Club Ciclista. En dones, Martina Sans del Club Ciclista Aigua Freda ha finalitzat en primera posició, seguida de Gisela Biguet del Club Ciclista Bas i Rossi Titos del Club Ciclista Martorell. El Club Agrupació Ciclista Andorrana Sant Andreu amb 30 ciclistes ha estat premiat per ser l’entitat amb més participants.

Parlen al vídeo: MAR QUERA, REGIDORA ESPORTS PUIGCERDÀ