Quantcast

Denuncien a una mainadera per deixar a un nadó sota d'un gran cub d'aigua

Aquest vídeo penjat a Youtube ha causat una gran indignació a les xarxes socials. En les imatges es pot veure a una dona deixant de nadó sota d'un gran cub d'aigua en el parc aquàtic de Greenwood (Indianàpolis) . La dona estava a càrrec de la menor i el seu acte ha donat la volta al món.

L'encarregada de publicar el vídeo és Desiree Howell, que va decidir treure a la llum l'enregistrament per tal de denunciar els fets . Tan sols un parell d'hores després que el vídeo es publiqués, la mare de la petita, Annora Bretanya Dixson de 19 anys, va anar a recollir la seva filla al parc i va acomiadar a la mainadera.

Segons publica el diari Mirror, la Policia de Greenwood ha obert una investigació a la mainadera , que no ha estat detinguda, però sí que està sent investigada pels serveis socials.