Quantcast

Així ets en el sexe, segons la teva postura al dormir

-

1
Sobre gustos sexuals hi ha rius de tinta escrits. I cada persona és un món. No obstant això, els tr

Sobre gustos sexuals hi ha rius de tinta escrits. I cada persona és un món. No obstant això, els trets de la nostra personalitat indiquen les nostres inclinacions en el sexe i, al seu torn, hi ha algunes actituds quotidianes que revelen el nostre caràcter i inclinacions. Entre elles estan les nostres postures favorites per dormir al llit. Així ets al sexe segons la teva forma de dormir: Posició fetal: Els que acostumen a dormir en posició fetal són persones sensibles, que necessiten calor i protecció. El més habitual és que aquestes persones els agradin més les trobades romàntics i plens de detalls que l'aquí te pillo aquí te mato. Els murmuris a cau d'orella, els petons delicats i les abraçades, són la clau per despertar la seva libido. Curiosament és la posició preferida segons els estudis, ¿serà perquè en el fons la majoria necessitem afecte i amor?

Atrás