Quantcast

El CENMA organitza per al 10 de juliol una sortida al parc de les Valls del Comapedrosa per conèixer les papallones

L’objectiu principal de la sortida organitzada pel CENMA al Parc Natural de les Valls de Comapedrosa per al diumenge 10 de juliol és conèixer la diversitat i la biologia de les papallones diürnes que es vagin trobant durant el recorregut i al mateix temps, amb les explicacions dels assessors del CENMA, Jordi Dantart i Jordi Jubany (membres de la Societat Catalana de Lepidopterologia), s’aprendrà a observar-les i a diferenciar-les.

L’activitat compta amb la col·laboració de la Societat Catalana de Lepidopterologia, el Museu de Ciències Naturals de Granollers i el Parc Natural Comunal de les Valls del Comapedrosa. L'activitat és gratuïta però requereix inscripció prèvia. Per apuntar-se cal posar-se en contacte amb el CENMA per correu electrònic a [email protected] o per telèfon al 742 630. Cal portar roba i calçat adequats per caminar per la muntanya, i es recomana dur quelcom per menjar.