Quantcast

Cap sondeig dóna ja avantatge al Brexit

Torno en els sondejos previs al referèndum del 'Brexit', que se celebra el proper 23 de juny a Regne Unit: la permanència guanyaria per un o dos punts de diferència com a màxim. El compendi d'enquestes de la BBC i el Financial Times assenyala uns percentatges de 45-44%.

Quant a la incidència de l'assassinat de la diputada laborista Jo Cox, l'únic sondeig que es va realitzar a posteriori és el publicat pel conservador 'Mail on Sunday', a l'edició dominical del 'Daily Mail': assenyala tres punts d'avantatge a favor de la permanència, el 45%, enfront d'un 42% en contra. < / p>

la votació que es produirà aquesta setmana ha suposat una bretxa política important en la societat britànica, on la divisió arriba al propi Govern. mentre Cameron fa campanya a favor de la permanència, alguns dels seus ministres d'manifesten en contra. Michael Gove, el ministre de Justícia, assegura que " no hi haurà recessió" si el Regne Unit deixa la UE .