Quantcast

Primera actuació d'Edurne després de l'escàndol De Gea

No estan sent setmanes fàcils per Edurne. Després de l'impacte personal que necessàriament ha hagut de tenir la implicació del seu nuvi, David de Gea, en el 'cas Torbe', la cantant ha patit nombroses pressions i burles a les xarxes. el seu representant ja va aclarir públicament l'injust que li semblava que l'haguessin titllat" cornuda d'Espanya ", i va assenyalar que l'artista no té cap motiu per desconfiar de la paraula de de Gea.

Ahir a la nit Edurne, fidel al seu agenda, va fer ostentació de professionalitat i va inaugurar a Torrejón de Ardoz, Madrid, la seva gira 'Adrenalina' , fent gala de la seva energia. Twitter és un formiguer de fotos del que els seus fans consideren un gran concert, i els ànims són una constant.

Només vinc a dir que el concert d'anit d'Edurne va ser geeeeeenial! pic.twitter.com/0z86pHf7Ke

& mdash; JORGE HAWTHORNE (@ JORGITO_91) 18 juny 2016

El tros de concert que vaig veure ahir d'Edurne em va agradar bastant.

& mdash; Laura & # 9996; (@cuentafansmalu) 18 juny 2016

Segons va avançar el 'Diari Gol', Edurne hauria pactat amb de Gea parlar el l'escàndol d'abús sexual que l'afecta directament un cop hagués termiando l'Eurocopa.