Quantcast

Escaldes reparteix 1.200 racions d'arròs en la celebració del seu 38è aniversari

Coincidint amb el 38è aniversari de la parròquia, el parc de la Mola ha acollit, aquest diumenge al migdia, la tradicional arrossada popular, que ha repartit un total de 1.200 racions. La cònsol major de la parròquia, Trini Marín, ha celebrat que «finalment el temps ens ha acompanyat» i ha afegit que a banda de l'arrossada, «tenim una jornada repleta d'activitats, amb tallers d'educació viaria, activitats infantils i actuacions musicals». A més, també ha posat en relleu que tot i que la festa serveix per commemorar l'aniversari d'Escaldes, «veig a molta gent d'altres parròquies i això també és molt positiu».

Pel que fa a les activitats programades, la jornada s'ha iniciat amb els tallers d'educació viaria i la ballada universal de sardanes organitzada per l'Associació de Sardanista d'Andorra, mentre que de cara al migdia, just abans de fer el repartiment de l'arròs, tots els assistents han pogut gaudir de l'actuació de l'Esbart Santa Anna.

Un cop finalitzat el dinar, s'ha realitzat un espectacle infantil i un ball de fi de festa al parc de la Mola. L'arrosada ha comptat amb la presència de bona part de la corporació d'Escaldes-Engordany, així com el ministre d'Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover, i el ministre d'Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot.