Quantcast

L'alcalde d'Alacant la fa grossa amb una foto contra l'Elx

L'alcalde Alacant, Gabriel Echevarri, ha demanat disculpes després de l'polseguera aixecada per un tuit publicat aquest matí. En ell adjuntava una foto amb una bufanda en a què es podia llegir "La meva mare em va fer guapo, herculà i antielchero" .

Ell mateix comentava "no sé si és políticament correcte ", però afegia que li havia fet gràcia trobar-la. Les reaccions no s'han fet esperar i, davant les crítiques, ha hagut de disculpar-se. " Si algú pensa que tinc alguna cosa en contra de l'Elx és que em coneix poc ", deia.

L'alcalde d'Elx, Carlos González, li ha agraït la rectificació: "< em> Demanar disculpes d'honra. Gràcies per entendre la sensibilida de l'afició de l'Elx CF ".

L'Elx CF i l'Hèrcules CF són rivals històrics.