Quantcast

Jorge Javier presentarà 'El que necessites és amor' a Telecinco

Segons ha pogut saber Vertele, Jorge Javier és l'aposta preferida de Telecinco per 'All you need is love', el remake de 'El que necessites és amor' que la cadena recuperarà a partir d'aquesta tardor. El rostre més popular de la cadena sembla no avorrir l'audiència , ia més té experiència en un format similar, en el qual també calia empatitzar amb l'audiència, 'Hi ha una cosa que et vull dir' .

A les travesses figuraven també altres noms, com el de Carlos Lozano, però sembla que s'imposa l'opció del conductor de 'Sálvame Deluxe'.

'El que neesitas és amor' va ser un èxit de la tele dels 90, i llavors el van presentar a Antena 3 Jesús Pont, Isabel Gemio i Pedro Rollán.

La cadena ha començat ja amb el càsting per al programa, que s'espera com una de les apostes més fortes de la tardor. Es produeix en col·laboració amb Zeppelin TV. Aquells que vulguin participar en el format poden inscriure en el càsting trucant al telèfon 806 51 44 78 oa través del web oficial de la cadena , després d'emplenar un formulari. < / p>