Quantcast

Espanya es confirma com a favorita després de golejar Turquia

La millor selecció espanyola va jugar ahir davant de Turquia i es va confirmar com un dels equip favorits per guanyar l'Eurocopa 2016. Un brillant Iniesta va tornar a marcar el ritme del partit amb mestria de principi a fi.

Turquia es va exercir pitjor del que s'esperava d'ella, el que va permetre a la Selecció Espanyola afermar el seu joc, tenir la possessió de la pilota i desplegar un futbol al més pur estil del Bosque. Espanya barallava cada pilota perduda i amb prou feines deixava respirar a la selecció de Turquia, que no feia olor el territori de De Gea. Sí va saber la nostra Selecció crear ocasions que van acabar per transformar en 2 sengles gols Morata i Nolito (els millors del partit després Iniesta) just abans de tornar als vestidors per al descans.

el gol de Morata als pocs minuts de començar la segona part va donar gairebé per tancat un partit que a partir d'aquest moment va començar a perdre tensió, però que ens va recordar al millor futbol de la Roja.