Quantcast

Laura Orgué i Agustí Roc, vencedors de la 3a edició de la Casamanya Extrem Vertical Race

Laura Orgué, en categoria femenina absoluta, i Agustí Roc, en masculina, s'han proclamat campions de la 3a edició de la Casamanya Extrem Vertical Race, prova que s'ha disputat aquest dissabte al matí amb un total de 160 corredors. Pel que fa a la resta de guanyadors en categoria absoluta, Marta Garcia i Laia Aubert, en categoria femenina; i Ferran Teixido i Marc Pinsach, en masculina; han completat el podi en segona i tercera posició respectivament. Els campions s'han endut un xec valorat en 300 euros, mentre que els segons i tercers s'han emportat un xec de 200 i 100 euros respectivament. Malgrat no disposar del recompte total oficial, el director de prova, Santi López, ha admès que hi ha hagut al voltant d'una vintena d'absents, però ha recalcat que «després de veure com s'havia aixecat el dia, no ens podem queixar».

Pel que fa als tres itineraris diferents, l'Extrem, el Clàssic i el Mini, López ha explicat que a causa del temps «hem utilitzat el pla B», el que ha comportat modificar tot el recorregut «oblidant-nos del Pic de Casamanya i marcant l'arribada al Bony de les Neres per la categoria Extrem, al Coll d'Ordino per als Clàssic i el Forat Fosc per als Mini». En relació a la disminució d'inscrits, que enguany ha estat de 180 corredors – una vintena menys que l'any passat-, López ha indicat que «les previsions meteorològiques durant tota la setmana han estat molt dolentes i, òbviament, aquest fet no ens ha ajudat». Per la seva banda, el cònsol major d'Ordino, Josep Àngel Mortés, ha celebrat que «finalment la pluja ens ha respectat en el moment de la sortida» i en aquest sentit ha destacat que «esperem que ens segueixi respectant per poder celebrar aquesta tarda la diada castellera a la plaça Major». En cas que es repeteixin les pluges, Mortés ha confirmat que la celebració de la diada es traslladaria al Centre de Tecnificació.

La 3a edició de la Casamanya Extrem Vertical, prova puntuable per a la Copa d'Andorra i per segon any consecutiu també ho ha estat per a les 'Skyrunners Series', s'ha completat amb una arrosada popular oberta a tots els participants, així com un sorteig entre tots els corredors.