Quantcast

Un robot s'escapa del laboratori i sembra el caos a Rússia

Promobot és el nom del robot que s'ha escapat del seu laboratori , provocant el caos en una ciutat russa anomenada Perm. La seva tasca és fer de promotor, interactuar amb humans, donar instruccions i respondre dubtes. No obstant això, en aquesta ocasió ha decidit saltar-se les normes … i la que ha liat!

El que ha passat és que els enginyers del laboratori en el qual estava es van deixar la porta oberta, i Promobot va decidir sortir a conèixer món.

Aprofitant la distracció, el robot es va donar una volta pels carrers de la ciutat, i va acabar fins i tot tallant el trànsit en una carretera propera al laboratori . Fins i tot la policia va haver d'assistir al lloc fins que es va normalitzar la situació.

L'escena que es pot veure al vídeo ha estat compartida pel propi laboratori responsable de Promobot.