Quantcast

Chicharito i Lucía Villalón, casament a la vista?

L'inici de la relació de Chicharito i Lucía Villalón va agafar per sorpresa a tothom, sobretot perquè poc abans la periodista havia estat relacionada amb Cristiano Ronaldo, que en aquell temps compartia vestidor al Reial Madrid amb el futbolista mexicà. No obstant això, amb el temps la seva relació s'ha anat consolidant … tant que podrien passar per l'altar !

Actualment s'està disputant la Copa Amèrica , pel que Villalón es troba a l'altre costat del toll animant al seu noi, que defensa la samarreta de la Selecció mexicana. Aprofitant l'ocasió, la periodista ha estrenat una sèrie de vídeo blocs , en la qual aborda l'actualitat del torneig des d'un punt de vista diferent.

En els vídeos, que pertanyen a la web Dundesliga i que ella mateixa comparteix en el seu perfil d'Instagram, es pot veure com Villalón entrevista a futbolistes ja aficionats, i també com gaudeix de l'ambient.

El que ha fet saltar totes les alarmes sobre la possible casament han estat precisament aquests vídeo blocs, ja que e n els últims es pot veure a la periodista lluint un bonic anell de diamants a la mà esquerra que abans no portava. ¿S'hauran compromès Chicharito i Lucía Villalón?