Quantcast

Mor Rubén Aguirre, el professor Jirafales d' 'El Chavo del Vuit'

El actor mexicà Rubén Aguirre , principalment conegut gràcies a la sèrie de 'El chavo del vuit' , ha mort als 82 anys d'edat. A la mítica sèrie dels 70 donava vida al professor Jirafales.

L'actor ha perdut la vida aquest divendres a causa d'una complicació de la diabetis que patia. A principis d'aquest mes l'actor havia estat hospitalitzat durant 11 dies a Puerto Vallarta. A més, la seva dona Consol ja havia advertit que el seu estat de salut era molt delicat.

"D'un dia per l'altre se li van anar les forces ja hora està sense moure, no pot ni donar-se la volta al llit i parla poc. La diabetis ho té així" , va assegurar en un programa de la televisió mexicana.

Qui ha confirmat la trista notícia ha estat Edgar Vivar , l'actor que donava vida al 'Senyor Panxa' a la famosa sèrie. "El meu professor favorit descansa en pau … Avui el meu gran amic Rubén Aguirre part d'aquest pla. Et Estranyaré molt" , ha escrit al seu compte de Twitter.

La mort de Rubén Aguirre arriba dos anys després de la de Roberto Gómez Bolaños, més conegut com 'Chespirito' , protagonista d' 'El Chavo del Vuit'