Quantcast

Feliciano López va voler trencar amb Alba Carrillo abans del casament

Aquesta setmana Alba Carrillo va confirmar el que apuntaven els rumors: Feliciano López li ha demanat el divorci . Des de llavors, moltes han estat les especulacions sobre els motius que haurien portat al tennista a posar punt i final a la relació.

El caràcter de la model, o la mala relació que ella tenia amb la família de Feliciano López són algunes de les teories que més s'han comentat. No obstant això, el que no se sabia fins ara és que Feliciano va voler deixar a l'Alba dies abans de casar-se.

I és que, tot i que Feliciano López encara no ha dit ni una paraula sobre el seu divorci, li van entrar els dubtes abans de passar per l'altar, i va estar plantejant fer-se enrere.

"Dies abans de les noces, Feliciano va arribar a dir que ja no podia fer-se enrere amb les noces, però que no havia de casar-se . No es coneixien prou per fer aquest pas. Feliciano no coneixia la veritable Alba ", ha assegurat un amic del tennista a 'Sálvame'.

A més, Feliciano mai va arribar a entendre els canvis d'humor de la seva dona. "Ell mai va saber encaixar aquests canvis de personalitat i tampoc que parlés tan malament a les empleades de casa que porten anys ajudant-lo en les tasques de la llar, ¿Ella parla que la seva família es fica en tot? Alba va ser la que va ficar a la seva mare a la casa de Feliciano ", ha dit també l'amic del toledà.

D'altra banda, el germà de Feliciano ha aclarit en Vanitatis que la seva família no ha tingut res a veure amb el divorci. "El temps deixarà clar qui és qui en aquesta història", ha dit.

A més, segons publica Vanitatis, des de l'entorn proper de Feliciano creuen que el que el va portar a prendre aquesta decisió va ser el ultimàtum que li va donar la model . "Ella li va demanar que deixés el tennis. Portaven mesos separats … això que la enxampa per sorpresa no hi ha qui ho entengui" , ha assegurat un amic.