Quantcast

Així quedarien les ungles amb 116 capes d'esmalt

Alguna vegada t'has preguntat com quedaria la teva ungla amb 116 capes d'esmalt ? Doncs una "youtuber 'canadenc ha resolt aquest dubte. La protagonista del repte ha agafat tots els seus pinta ungles, 116 en total, i ha anat pintant-una per una de tots els colors.

Els seus propis seguidors van ser els encarregats de proposar-aquest repte i ella no ha dubtat ni un segon en fer-ho. Per a això ha necessitat 12 hores. L'activitat va començar a les 09.47 del matí i tan sols mitja hora després i amb vuit capes sobre les seves ungles, la 'youtuber' ja es mostra cansada.

A la capa 40 comencen els problemes < / strong> i l'esmalt no aconsegueix assecar-se pel que opta per utilitzar un assecador. Arriba la catàstrofe i decideix començar de nou. Volta a la capa 1. Continua sense problemes, es pren els seus descansos i sobre les 6 de la tarda bat un rècord en arribar a la capa 52.

finalemnte, a les 11.38 de la nit aconsegueix arriba a la capa 116, després de més de 12 hores de dur treball. T'atreviries amb aquest repte?