Quantcast

Mario Cimarro, de 'Passió de Gavilanes', acusat pels seus fans d'estafa

L'actor Mario Cimarro , conegut a Espanya pels seus papers en les mítiques sèries emeses a Antena 3 'Passió de Gavilanes' i 'El cos del desig ' ha estat acusat d'estafa pels seus fans espanyoles.

Durant una trobada a Màlaga en 2014, l'actor va confessar que estava travessant dificultats econòmiques per la falta de treball , pel que els seus fidels seguidores van fer una col·lecta per recaptar els $ 15.000 que demanava Cimarro.

va ser un bonic gest per part de les fans, les mateixes que ara, dos anys després, retreuen a l'intèrpret la luxosa vida que porta. I és que l'actor ha presumit durant aquests últims mesos de les seves viatges per Europa en les xarxes socials . < / p>

Per això, les fans exigeixen a l'actor que els torni els diners . De moment Mario Cimarro no s'ha pronunciat al respecte.