Quantcast

Els Pallars, 17 de juny 2016: TALLERS D'ALIMENTACIÓ SALUDABLE A LES ESCOLES

Des de ben petits és fonamental remarcar la importància d’una alimentació saludable i equilibrada per prevenir malalties i millorar la qualitat de vida. Amb aquesta idea, l’ajuntament de Tremp en col·laboració amb la Fundació Alícia ha organitzat uns tallers a les escoles Valldeflors i Maria Immaculada per ensenyar als nens i nenes formes fàcils i divertides d’introduir aliments beneficiosos per la seva salut a la seva dieta.

En total han participat a la iniciativa uns 450 alumnes des de primer de primària fins a sisè. De primer a tercer treballen sobretot amb les fruites i de quart a sisè ja se’ls explica la piràmide dels aliments i se’ls ensenya a preparar-se un esmorzar saludable.

Durant els tallers els alumnes han descobert aliments que no els eren familiars i han tingut la possibilitat de tastar-los, una forma d’enriquir la seva dieta i promoure hàbits alimentaris saludables tant propis com al seu entorn familiar.

Parlen al vídeo: MÍRIAM PLA, Regidora benestar