Quantcast

Els Pallars, 17 de juny 2016: DESCOBRINT OFICIS A TRAVÉS DELS CONTES

Els nens i nenes de l’escola Vall Fosca, han visitat aquesta setmana l’exposició A pencar!, una mostra de literatura infantil i juvenil que es troba a la biblioteca Maria Barbal de Tremp, amb la idea de descobrir contes sobre oficis d’arreu del món, alguns de reals i que coneixen i altres que serveixen per fer volar la imaginació.

Els contes de l’exposició que més funcionen en tots els grups d’edats són aquells que venen de la tradició oral i que tot i que ja els coneixen els criden molt l’atenció. També s’utilitza molt els contes il·lustrats.

A més, s’aprofita l’exposició de cara a incentivar la lectura durant l’estiu. I una forma de fer-ho és una cursa de lectura que la biblioteca fa tres anys que organitza, enguany relacionada amb els llibres de l’exposició, i qui arribi als 8 contes llegits entrarà en un sorteig d’activitats a Tremp.

Parlen al vídeo: LAURA FUSES, Directora Biblioteca Maria Barbal