Quantcast

La Cerdanya, 17 de juny 2016: QUATRE EXPLOTACIONS PARTICIPEN AL BENVINGUTS A PAGÈS

Casa Cerdanya és una de les quatre explotacions agrícoles i ramaderes que s’han adherit a la primera edició del Benvinguts a Pagès, una iniciativa impulsada per la Generalitat de Catalunya, juntament amb la Fundació Alícia i altres institucions públiques. Des de divendres i fins diumenge, aquesta explotació, situada a Saneja, al municipi de Guils de Cerdanya, obrirà les seves portes per mostrar el món rural i els productes de proximitats als visitants.

L’objectiu del programa Benvinguts a Pagès, que se celebra a tot Catalunya, és facilitar als inscrits que puguin veure com i on es produeixen els aliments que consumim i conèixer de prop com és la feina a pagès. És una aposta pel producte de proximitat i busca situar Catalunya com a referent per la seva cuina. En el cas de l’explotació familiar Casa Cerdanya, els visitants podran veure tot el procés d’obtenció de carn de vedella ecològica d’alta muntanya i també podran tastar-la.

A banda de Casa Cerdanya, també s’han adherit al programa Cal Grauet de Saga, Cal Calsot de Montellà, la Finca de Mig Vi de Lles i diversos restaurants i allotjaments rurals cerdans.

Parlen al vídeo: JOSEP ALTIMIRAS, RAMADER