Quantcast

Dos espanyols en estat greu després de ser agredits per seguidors russos a Colònia

Tres espanyols han resultat ferits, dos d'ells de gravetat, després de ser agredits violentament per un grup d'ultres russos. Els fets van tenir lloc a la Plaça de la Catedral de Colònia (Alemanya).

Els ultres van ser identificats i pertanyen al mateix grup de hooligans que dissabte passat van protagonitzar greus enfrontaments a Marsella amb seguidors anglesos. La policia va aconseguir detenir sis d'ells, pertanyents al grup d'extrema dreta . Tots ells estaven de tornada a Rússia, fent escala a Colònia.

Segons la premsa local, aquests homes van reaccionar de forma violenta en veure com un dels espanyols portava un adhesiu anti feixista.

Un cop detinguts, la policia va trobar entre les seves pertinences unes entrades per al partit Rússia-Anglaterra, disputat dissabte passat a Marsella

Ara, un tribunal francès ha permès a tres d'ells tornar al seu país. La policia alemanya ha confirmat que altres tres continuen de moment a la presó. A més, un dels ultres va aconseguir fugar-.

L'aeroport de Bonn-Colònia roman sota vigilància per si aquest últim, un home de 30 anys, apareix per allà per agafar un vol a Moscou.