Quantcast

Els futbolistes més sexis de l'Eurocopa als que segur no coneixes

-

1
Denys Boyko Aquest ucraïnès de 28 anys es pot considerar com un dels futbolistes més guapos q

Denys Boyko Aquest ucraïnès de 28 anys es pot considerar com un dels futbolistes més guapos que podrem veure jugar durant l'Eurocopa de França. Si els 10 d'aquesta llista ja de per si tenen alguna cosa que ens crida l'atenció, Boyko té un atractiu inigualable. Si ets de les que t'has caigut d'esquena al veure-ho és important que sàpigues que té núvia … Desconeixem el seu nom però en el seu compte d'Instagram hi ha desenes de publicacions dels dos junts. Actualment, Denys juga al Dnipro Dnipropetrovsk , un equip de la lliga ucraïnesa que ha quedat en tercera posició. Anteriorment va estar jugant al Dinamo de Kíev.

Atrás